Lilla páva farm
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Elérhetőség

Imre Tibor                 Sóskút, Wesselényi  u.8  2038

imretibor@t-online.hu 

 06-309-519-410

 
számláló
Indulás: 2007-06-29
 
Magunkról

  Imre Tibornak hívnak és 52 éves vagyok .Egy ipari üzemben dolgozom, vezető beosztásban a feleségemmel együtt. Nap mint nap a gépek keltette zajból kimerülve, valódi felüdülés a családi házunk, és a körülötte lévő kert adta nyugalomba hazamenni.

Mindig állatok vettek körül minket, kutyák, macskák, mosómedve és természetesen madarak.

Családom tulajdonába került egy gyönyörű ingatlan 2,5 ha területtel, amihez egy 1 ha körüli tó is tartozik. Természetesen itt sem lehettünk meg állatok nélkül. Ide ebbe az „oázisba” vittem le az első páva párjaimat. Olyan természetes életet élhetnek, amit csak szabad madarak tudhatnak magukénak. Valahogy így alakult ki aztán az a tenyész állomány, aminek boldog tulajdonosa lehetek. A hobbiból lassan fanatizmus lett, és valódi tenyésztői munkává alakult a madártartás. Végtelenül szeretem ezeket a csodaszép madarakat még akkor is ha csoportostul rákezdenek a koncertjükre, amit valljunk be őszintén, nem minősíthetünk szépnek! Három színváltozatban tenyésztem őket. Fehérek, -feketeszárnyúak és kékek.  Tenyésztek ezen kívül még néhány féle dísztyúkot: australorps és a brahmákat. Récék közül a karolin és a mandarinok azok, amelyek még körülvesznek, és örömet okoznak!

Be kell vallanom őszintén, hogy voltak kudarcok bőven az első években. Megfizettem a tanuló pénzt, ahogy mondják. Most már azért több a siker a madártenyésztésben és természetesen vele az öröm is.

Van egy  kislány unokám Lilla, aki remélem, örökli majd a madárszeretetet, az állatok iránti tiszteletet. Hiszem, hogy azok a gyerekek akik állatok között nőnek fel, felnőttként talán toleránsabban, békésebben élik majd ezt, az egyébként egyre nehezebben elviselhető világot.

 

 - Imre Tibor -

 

 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.